Midsommarhelgen ?!

Överhuvudtaget inget midsommar firande här inte, men det är inget jag är så ledsen över. Känns för tillfälligt väldigt konstigt att vi är i mitten av Juni och här är det vinter! hmmmm det är hemskt vad man är vane människa ibland. Veckorna börjar passera i en rasande fart för tillfället. Just nu längtar jag till att skidsäsongen kommer igång. Inte alls avundsjuk på Jasmine som har åkt skidor i Queenstown idag, hoppas du tyckte det va toppen Jasmine!
 
Numera gör jag och barnen familjens pasta! Var på en pasta outing förra veckan som var supertrevlig, har sedan fått låna en pastamaskin av min "lärare" så jag och barnen gjorde pasta i torsdags. Sandra och E hjälpte till med degen. Messy men kul :D 
 
 
Kräver full koncentration :D
 
 
Gårdagen bjöd på lite av varje, bebis mys med 10 veckors tvillingar, god lunch på en av de mysiga restaurangerna här i Welly och utgång med Sandra, Franzi och Irina på kvällen! Lärde mig då efter ett halvår att jag kan ta en annan natt buss hem än den jag tagit, tack för att ingen busschaffishar påpekat detta innan. Gick liiiite snabbare att åka hem! Har alltid roliga utekvällar här, det är alltid gratis att gå in på alla klubbar, bra DJ:s och drinkarna är mer än halva priset än hemma. Vilket både är bra och dåligt..... Jag tenderar att bli något generös med att bjuda för det är ju så "billigt". Senaste veckorna har vi mest hängt på ett ställe som heter Boston, har blivit så då jag kommer in utan att stå i kö! Mycket nice! Lönar sig att le en extra gång till vakterna :) 
 
Gick och la mig kl 4 i natt.... vaknade kl 8 av barnen! Så ikväll är jag något sliten. Åkte in en runda till stan för att försöka hitta någorlunda billiga skidkläder det gick sådär... :( Men handlade en bok och satt och mös själv på starbucks.
 
Nu är disken undanplockat och jag har landat i soffan. Farfar Peter har kommit på besök från Fiji. Han är brun vi är vita.... :(
 
Hoppas alla hade en underbar midsommarhelg <3 Här kommer lite bilder:
 
Tyson är svår att fånga på bild, han rör sig konstant!
 
Sång och dans på biblioteket, Portia räcker ut tungan! Tyson måttligt intresserad på bilden men var rätt aktiv i alla fall större delen av stunden
 
 
Tyson in the move! Alla hoppar på studsmattan på playgroup
 
Grönsaksmarknad alla söndagar, underbart att strosa omkring när det är fint väder
 
 
I fredags var vi på kindy disco, yvärr var Scarlett hängig och blev sjuk igår:( 
 
Next topmodel?
 
 
Ur bra kvalitet på bilden.... hmmmm kanske inte! Men kul hade vi för två veckor sedan!!
 
 
Ps Pappa! Tack för godiset!! Mums mums mums!!
 
Puss och Kram till er alla <3
 

Grattis Malla till studenten:):):)


Malla! Lillsyrran! Så glad att läsa/ höra att du hade en riktigt kul student dag:) önskar jag kunde varit där och firat med dig! Massor med kramar till dig Malla! Hopps nu du kommer in på skolan du vill i höst <3

Första riktigt lugna helgen på jag vet inte när! Riktigt nice:) fredag kväll....soffan och the Voice Australia, lördag.... Soffan och fick gjort mina learningstories, lördag kväll.... Soffan och the girl with the dragon tattoo, söndag.... Farmersmarket med familjen sedan expo med au pair Link.... Nu söndag kväll.... Landat i soffan, vilken överraskning?! Nä inte denna helgen hahaha kollar på the Help. Skönt med en riktig slappe helg för en gång skull :) vissa dock lite chockade att jag inte var ute lördags natten, men man kan inte parta varje helg;)

Har varit riktigt riktigt kallt idag, hoppas min jacka kommer med posten imorgon!! Den börjar verkligen behövas.

Puss och kram till er alla


Tisdag kväll....

Så förlorade Sverige första EM matchen, trist :( fick iallfall se större delar av matchen live. Började 6.45 am här så det var perfekt! Lärde barnen att heja på Sverige ;) men busy busy morgon när allt ska vara färdigt till helst kl 8.30. Men de klarade vi bra idag. Sedan har dagen rullat på är tyvärr lite hängig nu ikväll, förkyld! Hoppas det stannar och inte bryter ut mer.

På torsdag kväll är det ny outing med au pair Link, ska göra pasta och kanske kanske ta ett glas rött till det. Känns som om det kommer bli kul:)

Längtar tills paketet från pappa med hemmakvällgodis kommer fram!! Så länge får jag titta på en bild från Laura som fick ett en stor påse i förra veckan.

Hörs snart igen:)

Puss och kram


Glad Svensk Nationaldag =)

Hejsan hejsan på er alla!
Nu är det helt plötsligt Juni.....vad hände där?! Snart 6 månader i NZ..... om jag trodde man hade aklimatiserat sig vid 3 månader är det inget mot nu! Ja jag hade kunnat bo här längre än ett år, men ni kan vara lugna... det man saknar är ändå familjen och alla vänner hemma i Sverige <3
Veckorna är fulla med olika aktiviteter för mig och barnen. På kvällarna är det gymmet eller hänga med Sandra, Jasmine eller någon annan kul :D För tillfället längtar jag tills skidsäsongen drar igång!!! Åka åka skidor!!! Över ett år sedan jag åkte skidor.
Precis njutit av en långhelg, ibland är det skönt att vara Engelsk koloni.... då blir man ledig när drottingen firar jubileum. Helgen har varit fylld med aktiviteter. Maria en jag träffade i Auckland på orientation kursen kom ner från Taupo för att hälsa på. Lite turistande, festande och en massa härliga skratt blev det!
Däremot tycker jag det är rätt nice att vara hemmafru, får nog börja leta man ordentligt när jag kommer hem till Sverige! hahaha. Trodde nog mer jag skulle bli avskräckt efter tagit hand om 3 småbarn i ett år men det är faktiskt tvärtom. Som det kan bli ibland!
Ha en härlig ledig dag =)
Här är det läggdags!
Puss och Kram till er alla

RSS 2.0