lazy sunday

Här har det varit skitväder hela dagen, då blir man lätt lite lat. Helgen har varit bra, började fredag kväll med familjemiddag och Tacos stack sedan till Jasmine som satt barnvakt. Vi pratade bort en hel kväll/natt. Alltid lika mysigt! I går väckte jag Sandra klockan nio så vi kunde sticka till gymmet och testa groove, inte super impad av ledaren men ett rätt lagom lördag förmiddags pass. Lite styrka efter det sedan hem för att dusch och göra sig redo för en runda till stan och min första rygby match!
.........................
Möte upp med Jasmine och Sandra. Gick till underground market, väl värt ett besök! En drös med lokala hantverkare och en hel del annat. Inga inköp denna gång;) Sedan strosade vi i stan och han även med en fika. Vid 5 möte vi upp med en hel drös av au pairer som också skulle se rugby matchen. Kul att kolla in rugby live..... men man ser dock inte så mycket hahaha bara en massa män liggandes i en hög och kramas! Det är lite svårt att se vart rugby bollen är när man sitter ett antal hundra meter ifrån på läktaren;) Men kul va det! Hurricanes vann stort så det va kanon! Efteråt tog jag tåget hem direkt lovat att sitta barnvakt, kanon då att Jasmine och Sandra kom över för att hålla mig sällskap.... barnen sov ju! Vi kollade film och snackade skit! Alltid lika trevligt.
.........................
Idag har det varit late söndag! Kan behövas ibland men ändå trist! Förutom ett grymt pass på gymmet har jag inte gjort mycket idag. Men nästa helg blir fullspäckad då det är längweekend för det är nationellhelgdag på måndag nästa vecka:D
........................
Hoppas ni njuter av sommarvärmen!!
Puss och kram från ett windy wellington

ooooooops!

Det här med att blogga är tuffare än man tror..... nu har jag inte skrivit på två veckor vilket troligtvis beror på att det har varit två mycket händelserika veckor!!
För två veckor sedan blev jag ytterliggare ett år äldre dvs här i NZ är jag nu mera inte 23 utan 24 år ;) perfekt! Hade en suoer mysig dag med barnen som var underbart snälla och goa. Scarlett sa för första gången "I love you Therese" det värmde riktigt i hjärtat <3 ja ni känner ju mig blir lätt lite blödig. På kvällen hade jag bjudit över mormor Nina och John, Sussie och Nick och Farafar Peter för födelsedagsmiddag. Mysig med en riktigt "familjemiddag" Jag bjöd på flygande Jacob vilket blev en riktig succé! Alla älskade det. Sedan tårta till efterrätt, mums! Fick jättefina födelsedagspresenter av alla, kul när man blir riktigt överraskad.
....................................
Fyra partyklädda födelsedagsfirare :D Fluffy på ett mysigt café
Min födelsedagsmiddag, delar av gänget!
.........................
Reste av veckan gick snabbt. På fredagen var jag ute med mina värdföräldrar och deras kompisar. Super trevligt och de blev en tidig morgon. Kunde inte sova många timmar... inte likt mig. Kanske var för tyst i huset?! Barnen sov över hos mormor. Istället gick jag upp kl 9 och bakade kaka?!? inte riktigt friskt jag vet!
Lördag kväll var jag urtrött men det va bara att dressa om och börja om på nytt. Träffades hos Jasmine för lite förfest trevligt som alltid!! Men gud två tidiga morgnar i rad.... det va längesedan, om det någonsin hänt haha. Räknade ut att jag i princip dansade i 7 timmar under lör och söndagen:) Om inget annat så en riktigt bra träningshelg ;)
..........................
Denna vecka har bara rusat fram, aktiviteter dagligen med barnen och inte nog med det toppenväder i Wellington tors, fre. Så mycket bus och lek utomhus. Underbart! Själv var jag på gymmet mn-ons kväll men sedan sa det stopp. Förkyld och halsont :( Men har haft en underbart slapp helg med mysiga fikor och lite shopping ;) Var även på en liten allmänbildande rundtur i parlamentetsbyggnaderna. Lagom spännande, men väl värt.
..........................
ps. kakan inte min ;) (men jag åt lite ändå! så yummie!)
Sandra, jag och Jasmine utanför parlamentet
Ps berättade jag om mitt secondhand fynd?!
Slutet på Maj 5 månader i NZ och nu börjar det bli vinter här i NZ....... och ni har årets första sommardag hemma...... NJUT!
Saknar er alla!!
Pussochkram

RSS 2.0