Nyårsafton - vilket dygn!!

Hade vi höga förväntningar? Ja!! Blev vi besvikna? Nä!! Översteg hela nyårsfirandet våra förväntningar? JA absolut!!

Dagen började med en promenad ner till Coogee beach för att bättra på brännan inför kvällen. En timme på stranden räcker gott och väl i solen på denna sidan världen. På vägen upp till lodgen inhandlade vi diverse små saker bl.a. Lite gott bubbel tillhör när man fixar sig inför kvällen.

Efter lunch började vi fixa hår och make, med bara en spegel tog det sin lilla tid. (Jag försökte sno en utanför i korridoren men gick inte så bra... Fat skruvad i väggen hahaha nog inte den första som försökt mig på det;)

Ca 2 timmar innan vi skulle vara på restaurangen tog vi oss in till city. Sydney vet verkligen hur man organiserar meta nyårsfirande. Absolut ingen kaos så som vi trodde utan allt flöt på.

Väl framme fick vi stå en stund utanför restaurangen, men det va bara mysigt att njuta av atmosfären och ta en massa bilder:) tror fortfarande att vi inte riktigt fattade att vi firar nyår i Sydney. Kändes mäktigt!

Väl inne på restaurangen Wildfire blev vi visade till vårt bord med utsikt över hamnen och en skymt av operahuset. Han inte mer än att sätta oss innan vi fick ett glas moët chandon, yum yum! Sedan var det topp service rätt igenom, rätt efter rätt serverades och till det ett glasvin som var utvalt till varje rätt och det märktes! Vi var rätt bra på att svepa vinglasen i takt med att rätterna serverades men någonstans mellan 5 och 6 rätten började vi samla på oss glas. Då vände vi oss också om och flyttade över till ett annat bord, skrattade och hade det urtrevlig med ett äldre par från Oxford. Men ni kan vara lugna alla glas var tomma till tolvslaget och då fick man ytterligare ett glas champagne.

Helt fantastiska fyrverkerier och otroligt mycket trevligt folk. Sista minuten var hela Sydney harbor upplyst med fyrverkeri från harbor bridge, över opera huset och det glittrade från skyskraporna runt omkring! Magiskt!

När vi hade önskat gott nytt år till vårt middagssällskap, drog vi oss ner och ut till terassen igen för mingel.

Hur natten kunde gå så snabbt fattar ingen av oss!! Men vi är båda slående överens om att detta var absolut den bästa nyårsafton vi någonsin firat:)

Puss och kram och gott nytt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0