Vatten fall och Mission beach

Road trip, here we go! Lyckliga vi satte oss i vanen och började köra. Fått ett hett tips om två olika vattenfall - Boulders och - Josephine falls. Härliga oaser inbäddade i skogen. Vid Josephine falls stannade vi nästan tre timmar ,åt lunch och badade. Lunchen var mindre lyckad då min macka hunnit bli möglig sen morgonen yuk yuk! Men att bada var desto bättre:) ett äventyr att bara ta sig i vattnet då man fick klättra över stenar och när man väl var i var där en riktigt stark ström. Men vattnet var super fräscht och det var härligt svalt. När man simmade över till andra sidan kunde man gå upp och lägga sig på en stor sten. Kändes som om man tillagade stekt fläsk när man gick upp och la sig på stenen hahaha hett hett var det. Blev lätt skrämda också när någon flyttat våra väskor där vi hade bilnycklar, telefoner och kameror. Lyckligtvis redde det upp sig på några minuter men tror min puls han gå upp i 190 innan jag fattade att ingen hade stulit våra väskor! Phu!

Efter ett underbart lunchstop körde vi ner till mission beach, kom fram en minut innan informationen stängde, Perfa som Sara säger:) blev rekommenderad en billig campingplats som visade sig vara helt fantastisk. Vår utsikt var palmer och hav! Vi hann med att ta ett kvällsdopp och lata oss lite på stranden innan det blev mörkt. Här uppe i norr kan man tyvärr inte hoppa i havet varsomhelst:( är det inte för krokodiler så är det för maneter (stingers) som är dödliga. Så vi badade i en inhägnad del av havet 'stingernet'.

På kvällen bestämde vi oss för att ställa klockan så vi kunde se soluppgången. Vi ångrade oss inte en sekund! Helt fantastiskt att se soluppgången i horisonten och se en morgonpigg motionär paddla i sin kanot. Sara tog en löparrunda i sanden medan jag snoozade lite i sängen, kan liksom inte springa varje morgon;)

Puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0